10 Ekim 2012 Çarşamba

Yine bir kutu dekupaj...

 
Kutuları çok seviyorum. İster ahşap ister metal  ister mukavvadan olsun bazen o kadar kurtarıcı olabiliyorlar ki... Dağınıklığı ortadan kaldırmak ve dekoratif görünmeleri açısından çok kullanışlılar.. Daha önceden yaptığım teneke bisküvi kutusundan elimde bir tane daha vardı ve ben de bu şekilde değerlendirdim.
Nerede kullanırım bilmem, belki mutfakta belki banyoda belki de makyaj malzemelerimi koyarım...
 
 
 
İlk önce sprey beyaz boya ile kapağını ayrı kendisini ayrı 2 kat boyadım. Elimdeki dekupaj kağıtlarından seçip kafama göre bir kombin yaptım :)

 
 
Daha sonra dekupaj tutkalıyla önce kapağına dekupaj uyguladım sonra da alt kısmına.. En son üzerine de dekupaj tutkalı sürdüm ve vernikledim.

 
Bu alttaki kutu da çok beğenerek,  hazır aldığım bir dikiş kutusu.. Elimde zaten bu resim vardı ve aynı resimden zaten bir kutu yapacaktım ama bu tam denk geldi.. 




7 yorum:

  1. Bence çok güzl olmuş ahh bi fırsatım çalışacak alanım olsa bende neler yaparıdm ama yok :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.. Bu işlerle uğraşınca etraf baya dağılıyor ama değer tabi..

      Sil
  2. şekerim bayılıyorum bende bu kutulara kutu kutu adeta herşeye kutuya koyasım var....Ama ben bu dekupaj meselesine bir türlü giremedim...çok istiyorum beğendiğim peçeteleri alıyorum bir başlayınca pir başlıcam işallah o zaman yardımına başvurucam..Kutuya bayıldım o kapaktaki peçetemi onu merak ettim....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kapağa uyguladığım peçete değil dekupaj kağıdı ama isteğe göre peçete de uygulanabilir..

      Sil
  3. harika bir görüntü oluşmuş emeğine sağlık en kısa zaman da atmaya kalktığım kutumu bu şekilde değerlendireceğim paylaşım için teşekkürler :D

    YanıtlaSil
  4. ellerinize sağlık ne güzel bir kutu olmuş..ben de bayılırım kutulara..sizin hep aldığınız hem yaptığınızı çok sevdim..
    iyi günlerde kullanın:)
    sevgiler mrw

    YanıtlaSil