1 Ekim 2012 Pazartesi

Pijama Pantolonlar

Dikiş makinamı aldığımdan beri en çok diktiğim şey pijama pantolon oldu. Aslında pijamalıkla pek de alakası yok çünkü dışarda da çok rahat oluyor bu pantolonlar, özellikle bu yaz çok modaydı herkesin üstünde desen desen gördükçe heveslendim diktim birkaç tane.
 



5 yorum:

  1. Süper olmuş elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  3. ne guzeller :) ben de 2 yastık kılıfı, 4 mınder, oğluma pantolon, kızıma etek :) ve bır de elbıse yapmıs bulunuyorum :) ama henuz kalıp cıkarma durumları soz konusu değıl :) hala iç gecırme devam edıyor :) b.köy pazarına gıttım, bunca yıldır orada kumas satıldığını bılmıyordum :) 25 kurusa parca kumaslar buldum delı gıbı aldım :) ama acemılık kötu sey, saten kumaslar almısım daha cok:( sureklı kayıp duruyor dıkerken.. ama o kumaslardan bırı ıle yaptım elbıseyı :) elbette bırsuru kusuru var.. yeğenıme hedıye ettım, mağazadan sandı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim, Ay evet ben de kalıp işine giremedim bir türlü,ama en kısa zamanda burda dergisi alıp deneyeceğim.
      Kumaşta da tercihim genellikle pamuklu, biçerken ve dikerken kaymayan kumaşlar. hatta geçen jarse bir kumaş almıştım, dikerken sinir etti beni en sonunda çöpe gitti :) Ama ucuza kumaş almanın iyi bir yanı var (en azından bizim gibi yeni başlayanlar için) kolay gözden çıkarabiliyor insan. olmazsa olmasın yani :)

      Sil
  4. yok ben kumaşa değıl o kadar emek verıp harcadığım saate harcıyorum :) elbıse ılk önce çöpe gıttı :) dusun o kadar nevrım dönmuş.. yok dedım olmayacak beceremıyorum, kendı kendıne olmuyor, kursa gıtmem sart... tabıı bunları yuksek sesle dıle getırıyorum:) o sınırle aldım çöpe attım :) sonra kızım gıttı aldı, anne sen kecısın bı daha dene dedı :) o gece bıraktım, sabah ılk ısım farklı bı sekılde yaptım yaka ve kolları oldu :) ama ınan cıldırıyorum ben bısey yapamadığım zaman :) hırs yaptım sanırım.. bır de ese dosta rezıl olmak var ucunda :) ben guneslı de oturuyorum.. yakında tekrar pazara gıdıcem :) ıkı acemı bulussakmı napsak :) hem sen kumaslarda daha tecrubelısın :) mesela jarse hangısı bak ben onu dusunuyorum :D

    YanıtlaSil