17 Ekim 2012 Çarşamba

yeni bir diy fikri

son zamanlarda nette ve pinterestte gördüğüm diy fikirleri çok hoşuma gidiyor ve tek tek yapılacaklar listesine ekleniyor.. bugün de bunu beğendim en kısa zamanda denemeyi düşünüyorum..hatta bunu abajurda uygulayanlar da var..
gerekli malzemeler;
* kırnap ipi
*istediğimiz bir sepet veya kap
*sıcak silikon tabancası

 

 

 
 
 
 
 

15 Ekim 2012 Pazartesi

toprak saksıdan kek standı...

İnternette gezerken gördüm ve hoşuma gitti... değişik olarak da tasarlanabilir..

 

11 Ekim 2012 Perşembe

Bunu çok sevdim ben...

 
Görünce çok hoşuma gitti, ayrıca yapılabilir olması da...
 
 
Nasıl yapıldığını görmek için buraya tıklayın...


kaynak

10 Ekim 2012 Çarşamba

Yine bir kutu dekupaj...

 
Kutuları çok seviyorum. İster ahşap ister metal  ister mukavvadan olsun bazen o kadar kurtarıcı olabiliyorlar ki... Dağınıklığı ortadan kaldırmak ve dekoratif görünmeleri açısından çok kullanışlılar.. Daha önceden yaptığım teneke bisküvi kutusundan elimde bir tane daha vardı ve ben de bu şekilde değerlendirdim.
Nerede kullanırım bilmem, belki mutfakta belki banyoda belki de makyaj malzemelerimi koyarım...
 
 
 
İlk önce sprey beyaz boya ile kapağını ayrı kendisini ayrı 2 kat boyadım. Elimdeki dekupaj kağıtlarından seçip kafama göre bir kombin yaptım :)

 
 
Daha sonra dekupaj tutkalıyla önce kapağına dekupaj uyguladım sonra da alt kısmına.. En son üzerine de dekupaj tutkalı sürdüm ve vernikledim.

 
Bu alttaki kutu da çok beğenerek,  hazır aldığım bir dikiş kutusu.. Elimde zaten bu resim vardı ve aynı resimden zaten bir kutu yapacaktım ama bu tam denk geldi.. 




9 Ekim 2012 Salı

MODAVESAİRE ' den çekiliş...

Modavesaire.net ' den hediyeler var, 1000 izleyiciyi geçmenin şerefine kendi dikimi olan bluzu ve aşağıdaki resimdeki kozmetikleri hediye ediyor.
Çekilişe katılmak için burdan buyrun:
 
 
 


1 Ekim 2012 Pazartesi

Pijama Pantolonlar

Dikiş makinamı aldığımdan beri en çok diktiğim şey pijama pantolon oldu. Aslında pijamalıkla pek de alakası yok çünkü dışarda da çok rahat oluyor bu pantolonlar, özellikle bu yaz çok modaydı herkesin üstünde desen desen gördükçe heveslendim diktim birkaç tane.