26 Eylül 2012 Çarşamba

Strafordan magnet yaptım... :):):)


Ne zamandır aklımdaydı bu magnetleri yapmak, özellikle çok sevgili Banu Hanımın strafora yaptığı dekupajları gördükçe hevesleniyordum ki oturdum bir akşam yaptım ufak tefek birşeyler..


Öncelikle dekupaj tutkalını resmin arkasına sürdüm strafora yapıştırdım, daha sonra kretuvar bıçağı yardımıyla kestim kenarlarından. Üzerine ise bir kat daha tutkal ve vernik uyguladım. Arkasına da mıknatıs yapıştırdım.. İşte bu kadar basit...




İşte bu buzdolabımdaki görüntüsü..


Bunlar da daha önceki yazımda yazdığım English Home dan aldığım magnetler..


14 Eylül 2012 Cuma

Nil Yeşili Puantiyeli Etek

 
Nil yeşili veya Mint yeşili de deniliyor, bu senenin moda renklerinden. Ben de ilk dikiş deneyimimi çok beğenerek aldığım bu puantiyeli kumaşla yaptım.
Beyaz askılı bir tişörtle kombinledim hep kafamda ama daha giymek kısmet olmadı.
 
 
Belini lastikli yaptım kolay oldu o açıdan. Ama dikkat edilmesi gereken bir nokta var belde ince lastik değil de kalın lastik kullanılırsa daha düzgün duruyor.


13 Eylül 2012 Perşembe

Benim şirin çiçekli cüzdanlarım

 
Çiçek desenli herşeyi çok seviyorum. Özellikle Cath Kidston hastasıyım. Ama maalesef bu markanın her istediğimiz ürününü Türkiye'de bulamıyoruz. Son zamanlarda çantaları ve cüzdanlarına bayılarak bakıyordum ki karşıma bu cüzdan çıktı hem de LCW' de.. Rengine ve desenine ilk gördüğüm anda vuruldum ve kendimi kasada buldum :)
 
 


Bu küçük bozuk para cüzdanını da Çeşme' den çok beğenerek almıştım, bu tarz cüzdanlar çok kullanışlı oluyor..