26 Nisan 2011 Salı

Yepyeni tepsimmmm :):):)




Uzun zamandır istediğim cupcake lerime kavuştum sonunda :) Biraz doğaçlama oldu ama sonucu çok beğendim ben....
Plastik bir tepsiydi bu hale gelmeden önce..Beyaz enamel boya ile 2-3 kat alt zemin kapanıncaya kadar boyadım, kenarlarını da yine Enamels folkart skintone rengi ile boyadım. Tamamen kuruduktan sonra ise desenleri zevkime göre keserek dekupaj yaptım... Öyle aceleci davrandım ki sonucu görmek için bazı yerlerde yine hatalarım oldu :)
Evde o kadar çok tepsim oldu ki ne yapacağımı bilmiyorum. Zaten bir yerde okumuştum bu boyama işlerinde en kolayı tepsi yapmakmış herhalde ordan bendeki bu tepsi sevdası :):)

Yılbaşı için boyadığım ahşap tepsi



Yeni yıla gireceğimiz günlerde yaptığım ahşap kahve tepsisi benim ilk denemelerimden biri ... Doğal olarak bir çok hatam var ama ben herşeye rağmen çok severek kullanıyorum...

24 Nisan 2011 Pazar

22 Nisan 2011 Cuma

Yine erikli tabak :):)


Bu tabakla beraber toplamda 4 tane erik desenli tabak yaptım. Her gören çok beğeniyor, sanırım ben de bu erikli peçete tutkusunu kolay kolay üzerimden atamayacağım(evde stok yaptım bu peçeteden). O kadar canlı ve gerçekçi ki deseni baktığım zaman içim açılıyor.

8 Nisan 2011 Cuma

Günün Sözü...

Mutluyken görmezden geldiğin şeyler mutsuzken kalbini kırar. Çünkü unutma, insan hatalarını mutluyken değil, mutsuzken anlar..... [Çehov]

7 Nisan 2011 Perşembe

Ahşap taburem yenilendi



Evdeki ahşap tabureye mumla eskitme yöntemini uyguladım. üzerine dekupaj yaptım. Verniklenecek.

Cam süt şişesine peçete dekupaj


Alt zemini beyaz enamel boya ile 2-3 kat boyadıktan sonra peçete dekupajı yaptım.


Büyük Kavanoz


Yeni çay kavanozum...


Vazo ve Mumluklarım Takım Oldu





Bambu cam vazo ile İkea' dan aldığım çift taraflı cam mumlukları takım yaptım :) :)



Erikli Peçete ile Cam Tabağa Dekupaj



Yine bir cam tabak çalışması yaptım.
 http://hobivakti.blogspot.com/2011/02/cam-tabagma-erikler-doldu.html buradaki bu güzelliği gördüğümden beri erikli peçete arayışına girmiştim. Sonunda buldum ve hemen cam bir tabak alıp tersten peçete dekupaj uyguladım. Kuruduktan sonra beyaz renkli enamel boya ile boyadım, 21 günlük kuruma sürecinden sonra verniklenmesi kalacak.